Chaos bij de eerste missie – 25 zombies!

Vanwege de nasleep van de eerste missie is dit bericht iets verlaat. Gisteravond was een ware slachting! Het was gelukkig vrijwel droog tijdens de missie, hoewel de grond wel drassig was. In het donker en de algemene chaos op het grasveld en het bos van de Leidse Hout hadden de zombies, nadat de OZ Patrick zich openbaarde, vrij spel en werden de humans in alle verwarring bij bosjes geveld. Velen hadden niet eens door dat er zombies waren tot het moment dat ze werden gepakt. Eindresultaat: 25 zombies, met ongeveer evenveel humans over.

Na overleg is dit aantal teruggebracht tot 10, wat de missie van vanavond in de Merenwijk, een prachtig woongebied ten noorden van de binnenstad dat ook wel wordt omschreven als een doolhof, met een centraal park en overal kronkelige steegjes, bochten en pleintjes, al spannend genoeg maakt. Veel plezier en succes vanavond, morgen volgt meer!

Vanwege de duisternis hebben we helaas weinig foto’s van gisteravond, maar hier is er eentje!