Bommetje!

De missie van gisteravond was wat korter dan die van maandag, maar ging een stuk beter voor onze humans. Er zijn nu gelukkig een stuk minder zombies bijgekomen. Echter, er zijn natuurlijk wel de nodige slachtoffers gevallen en de zombie horde wordt gestaag groter en groter… De missie van gisteren was in dat fantastische labyrinth van Leiden, dat af en toe ook wel “De Merenwijk” genoemd wordt. Ze moesten in twee teams ieder een  ̶̶̶w̶̶̶i̶̶̶n̶̶̶k̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶w̶̶̶a̶̶̶g̶̶̶e̶̶̶n̶̶̶t̶̶̶j̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶t̶̶̶ ̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶a̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶e̶̶̶e̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶c̶̶̶o̶̶̶m̶̶̶m̶̶̶i̶̶̶s̶̶̶s̶̶̶i̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶d̶̶  bom naar een bepaald eindpunt brengen. Gelukkig hadden de humans een kaart met daarop een route aangegeven zodat ze niet helemaal verdwaalt raakten. Een gevaar dat niemand zag aankomen voor vandaag was dat er een tweede OZ aanwezig was: Leuki! Natuurlijk was dit Carel, maar toch zag zijn ene slachtoffer dit vreselijke verraad niet aankomen. We kunnen alleen maar hopen dat deze een plezierig verblijf heeft in de onderwereld. Onderweg werd commissielid Wessel weliswaar een keer in z’n gezicht gemept door een zombie en stond ander commissielid doodsangsten uit in haar bom terwijl ze door het donkere park reden met al die sloten daar, maar desalniettemin zijn ze alle twee heelhuids aangekomen en hebben de humans de missie tot een succesvol einde gebracht.

 

Next time on HvZ: eindelijk naar de binnenstad! Kunnen de humans, geïnspireerd door het o zo welkome licht van de straatlantaarns, de missie opnieuw tot een goed einde brengen?